Welkom op de website van toerclub Walcheren !


Nieuws

Hoofstuk: Algemeen

Beste fietsfanaten,

Het afgelopen weekend hebben een aantal van ons, onder bizarre omstandigheden voor begin mei, de bloesemtocht gefietst. Het is goed te zien dat ondanks het weer er toch door een aantal is gefietst. De komende periode staan er meer tochten op het programma. De meeste tochten starten vanuit Koudekerke of Middelburg. Een enkele keer gaan we met elkaar het land in of zelfs over de landsgrenzen naar de Vlaamse Ardennen.
Zo ook de Betuwe tocht. Het leek ons als toercommissie een mooi idee om samen ook eens te genieten van het mooie landschap in dit deel van het land. Lekker fietsen over de dijkjes en langs de Linge.
Deze tocht staat op onze toerkalender voor 18 mei.

Bij het maken van de route de afgelopen week kwamen we erachter dat er op zaterdag 25 mei de officiƫle Betuwse 11 dorpentocht georganiseerd wordt vanuit Rhenoy.
Graag willen we deze tocht met elkaar gaan fietsen zodat we kunnen genieten van alles wat er door een andere fietsclub, ook voor ons, georganiseerd wordt.

Dit betekent wel dat de tocht die gepland stond op zaterdag 25 mei, de Koos Moerenhout Classic, vervalt van de toerkalender.
Op zaterdag 18 mei zal er dan een andere tocht gepland worden, waarschijnlijk de westelijke Scheldetocht, waarbij we gewoon vanuit Middelburg/Koudekerke vertrekken.

We willen jullie vragen je zsm op te geven via de website zodat we weten wie er allemaal meegaan naar de Betuwe voor de 11 dorpentocht. We kunnen dan ook de planning maken voor de auto-indeling.

Dus samenvattend:
Zaterdag 18 mei, toertocht westelijke Schelde
Zaterdag 25 mei, toertocht Betuwse 11 dorpentocht
Koos Moerenhout Classic vervalt van de toerkalender

een sportieve groet,

namens de toercommissie, Johan Bomert


Bericht d.d.: 06-05-2019 13:49 geplaatst door: Hans de Jonge.


Hoofstuk: Algemeen


261 De procedure voor het bestellen van de TCW-fietskleding is aan de website toegevoegd.
Zie de link in de beheerpagina.


Bericht d.d.: 04-05-2019 17:56 geplaatst door: Tom Louwerse.


Hoofstuk: MTB nieuws


260 Unieke kans voor Frans.
Frans kreeg een once-in-your-lifetime aanbod: een jaar lang proef rijden op een HB-fully.
Een Spaanse hi-end MTB, de eerste die in Nederland gaat rijden.

Die HB zal stevig aan de tand gevoeld gaan worden komende tijd :-)

Meer foto's: HB


Bericht d.d.: 31-03-2019 18:36 geplaatst door: Tom Louwerse.


Hoofstuk: Algemeen

Beste fietsers.
De toercie heeft besloten de komende toertocht op zaterdag 6-4-2019 te wijzigen. We zouden in eerste instantie de Ronde "Frank de Weerd" rijden. Een afstand van tenminste 95 km. Zo vroeg in het seizoen best een behoorlijke afstand. Daarom deze tocht gewisseld met de Veerse Meer tocht van 21/9/2019. De totale afstand van de Veerse Meer tocht is van Koudekerke tot de Schroebrug Middelburg 72km. Goed te doen.


Bericht d.d.: 26-03-2019 20:57 geplaatst door: Hans de Jonge.      ouder nieuws >>

En... TC Walcheren heeft Twitter: