Welkom op de website van toerclub Walcheren !


Utrechtse Heuvelrugtocht

Begin forum > Race- cq toerfietsen > Utrechtse Heuvelrugtocht 
Nog geen foto geplaatst

Auteur: Hans de Jonge
forum
Aantal berichten: 7
10-04-16 | Utrechtse Heuvelrugtocht
Hallo pedaleurs,
Op 24-4-2016 staat de Utrechtse Heuvelrugtocht op het programma. Gelet op de reistijd ga ik ervan uit dat een tocht van 100 km voldoende is.
Tochtinformatie
Voor de verandering rijden we nu eens in de richting van Amersfoort. Ook daar valt het een en ander te klimmen. We starten met de beklimming van de Pyramide en dalen af naar Quatre Bras.

Dan koersen we af op de kazernes ten noordoosten van Zeist en rijden een rondje over de Soester Hoogt achter de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg. Korte klimmetjes door fraai bosgebied.

Daarna rijden we naar de zuidkant van Amersfoort, waar we de Amersfoortse berg van verschillende kanten beklimmen. Vervolgens laten we Amersfoort achter ons en zetten we koers naar vertrouwd terrein op de Utrechtse Heuvelrug. De 140 km-rijders gaan nog even naar Amerongen om daar wat hoogtemeters te pakken. Daarna keren we weer terug naar Driebergen.

Het lijkt mij verstandig van tevoren in te schrijven voor deze tocht bij de Driebergse Tourclub, DTCNET.nl. Voor ons is dat € 4,--. Op hun site staan verder de parkeerplaatsen aangegeven in Driebergen bij het sportcomplex De Woerd.
Geef je op voor deze mooie tocht op onze toerkalender-graag aangeven of je kunt rijden en evt wie er al met je meerijdt. De start starttijd staat op 8.00 uur -in overleg kunnen we mss kiezen om iets vroeger te starten. Ik hoop op een heleboel inschrijvingen -en over mijn Garmin hoef je geen zorgen te maken, de route is uitgepijld. Grt Hans