Welkom op de website van toerclub Walcheren !


trainingen

Begin forum > Race- cq toerfietsen > trainingen 
Piet  Boogaard

Auteur: Piet Boogaard
beheer forum
Aantal berichten: 17
16-08-2015 | trainingen
Donderdagavond 13 augustus heb ik mijn stoute (fiets)schoenen aangetrokken om te gaan trainen. Ik hoopte dat de bui boven de Schelde zou blijven hangen en was dus van plan om op Walcheren te blijven. Op Koudekerke aangekomen bleek dat ik de enigste was. Toch maar begonnen aan de training, maar het werd maar kort rondje want om kwart voor acht begon het heel donker te worden. Ik was toen bij Werendijke en ben toen dus maar op huis aan gereden en toch nog droog thuis gekomen.
Zaterdagmorgen 15 augustus toch maar weer geprobeerd. Weer niemand verder van de toerclub, maar er was wel een toerist die kampeerde met zijn gezin op camping De Flox in Biggekerke en had op de website gezien dat het ook elke zaterdagmorgen trainen was. Met deze Jeroen uit Heusden heb ik dus wel een training gefietst. Wat toeristisch naar Noord-Beveland. Hij wilde om twaalf uur terug zijn, dus dat kwam mooi uit. Het bleek wel een A-rijder te zijn, maar we hebben gezellig gepraat onder het fietsen en zo nog 65 km gefietst.

Piet Boogaard. 
Cor t Gilde

Auteur: Cor t Gilde
lid forum
Aantal berichten: 99
18-08-2015 | trainingen
Piet, chapeau. Die jonge gasten kunnen trainen wat ze willen, de boel ontregelen door 3x per 50km te plassen, met gouden dopjes rijden of veels te hard te fietsen, de cracks trappen gewoon door.
--- Remmen is geen optie ---