Welkom op de website van toerclub Walcheren !


Koewacht 26.11.2017

Begin forum > Mountainbiken > Koewacht 26.11.2017 
Leen van Tol

Auteur: Leen van Tol
beheer forum
Aantal berichten: 18
27-11-2017 | Koewacht 26.11.2017
Reisorganisatie TCW, afdeling MTB

In de herfst- en wintermaanden zie ik met grote regelmaat advertenties langs komen, waarin MTB-reizen naar plaatsen in binnen- en buitenland worden aangeboden. Door de opstellers van een van deze advertenties werd ik verleid om afgelopen zondag (26.11.17) deel te nemen aan en af te reizen voor een "fabuleuze" tocht naar het Zeeuws Vlaamse Koewacht. Dit alles voor een prijs van slechts €4,-. Het reisgezelschap waar ik deze dag mee moest doorkomen, bleek te bestaan uit bijzonder sympathieke mensen.
Bij aankomst in Koewacht werden wij ontvangen in een gebouw met een rijk gevulde bar door vriendelijke mensen die een taal spraken die veel op Belgisch leek. Gelukkig konden zij wel Nederlands en Limburgs verstaan.
Na te zijn ingecheckt, zijn wij onder leiding van een zeer deskundige en ervaren gids op pad gegaan. De tocht en route overtrof op deze zonovergoten dag compleet mijn verwachtingen:
-imposante bospercelen in herfstkleuren;
-schitterende vergezichten;
-een heerlijk frisse wind;
-een uniek weids landschap;
-schitterende waterpartijen en
-een stop met culinaire hoogstandjes passeerden de revue.
Onze gids had zelfs aan wellness gedacht. Kosten nog moeite werden gespaard. We konden geheel kosteloos gebruik maken van de vele aanwezige modderbaden. Door het nemen van zo'n modderbad heeft onder andere ondergetekende gretig en dankbaar gebruik gemaakt van deze traktatie.
Een geweldige dag en voor de prijs hoef je het niet te laten. 55 gereden superkilometers voor €4,-, wat neerkomt op een kilometerprijs van 0, 07272 cent. Na afloop werden onze fietsen gratis schoon gespoten en werden we bovendien nog getrakteerd door een jongeman, die beweerde een dag daarvoor zijn 74e verjaardag te hebben gevierd.
Kortom het was een waarlijk "fabuleuze" dag, waarbij alle verwachtingen ruimschoots werden overtroffen. Reisclubs als TUI en Kras zouden nog veel van onze reisorganisatie kunnen leren.

Tom en Ronny heel veel dank.

Leen van Tol
 
Tom  Louwerse

Auteur: Tom Louwerse
supervisor forum
Aantal berichten: 81
27-11-2017 | Koewacht 26.11.2017
Wat een fantastisch verwoord verslag van deze MTB-tocht van afgelopen zondag Leen!

Eerlijk gezegd kan je deze ervaring bijna iedere TCW MTB-tocht meemaken.

Hopelijk lezen niet al te veel "niet-MTB-leden" jou verslag want dan zou ik het wel eens druk kunnen krijgen met de auto indeling!
Blubs! Waar is d'r blubs? 
Ronnie  Krocké

Auteur: Ronnie Krocké
beheer forum
Aantal berichten: 68
27-11-2017 | Koewacht 26.11.2017
Hoi Leen,

Een fantastisch verslag, ik zou het niet kunnen en willen verbeteren.
Ook een heel erg leuke schrijfstijl, vooral de "modderbaden" en de uitrekening van de "gemiddelde kilometerprijs" zijn grappig.
Maar het was inderdaad een fabuleuze koers en een grandioze groep van de TC Walcheren. De groep bleef intact, altijd prettig om samen een sportactiviteit te ondergaan.
Nogmaals Leen dank voor het positieve en motiverende verslag.

Ronnie.